C/ CAPITÀ CANAL 16 BAIXOS 17520 PUIGCERDÀ

 
  TELF. 972 88 43 15
   
  MOV.676 29 54 44

Pressupostos, reformes y dissenys a mida.   arrow

Empresa de serveis especialitzada en la construcció i reformes de cases i apartaments de disseny exclusiu i a mida, a gust dels clients.

ASSESSORAMENT FISCAL I FINANCER.
LLOGUERS D’HABITATGES CERETANS.

Tradicionalment, a Cerdanya, els materials més utilitzats son la pedra, la pissarra i la fusta, tot mantenint l’encant característic dels Pirineus.
p024_1_00

Actualment, els materials de construcció que compleixen la normativa acústica i tèrmica, és a dir, que compten amb un bon aïllament, estan molt avançats respecte d’anys anteriors. Les construccions més antigues, tot i tenir un encant rústic i acollidor, manquen d’una part tècnica i de confort que, amb el pas dels anys, s’ha aconseguit desenvolupar.

Assessorament Integral ha volgut recuperar l’encant de les llars de pedra i dels antics pallers, així com dels interiors rústics i acollidors d’aquests immobles, sense renunciar a l’actual normativa de construcció europea que garanteix un aïllament i una construcció molt superior a la realitzada antigament.

Cada any, Assessorament Integral posa en venda apartaments i cases d’aquestes característiques, tal com podeu observar en les diferents imatges.

p024_1_01

Les nostres promocions estan ubicades a la Cerdanya francesa i a la catalana, buscant sempre un entorn amb encant i un estil rústic i tradicional. Tanmateix, amb el nostre suport, ajudem al client a escollir la distribució de la seva llar, els materials, els acabats i tots els detalls, de manera que no només construeixin un habitatge, sinó una llar que compleixi les seves necessitats, les seves característiques personals i els seus gustos.

Els preus de les cases i apartaments de les nostres promocions varien segons la ubicació, les necessitats i la subjectivitat de cada client, i s’ajusten al seu pressupost.

 

 

Consell a l’hora de la compravenda d’habitatges.

En primer lloc, cal fer un estudi financer- fiscal per veure si la decisió és l’encertada i assegurar-se molt be de les qüestions fiscal, ja que aquestes canvien sovint i a vegades estar a

l’alerta perquè hi ha diferents opcions que determinaran la bona gestió del patrimoni. El nostre banc o caixa cal comentar-ne les diferents opcions per fer una hipoteca i cal valorar les alternatives; interès inicial, diferencial, condicions d’amortització……., etc, etc, i tenir present altres qüestions financeres i fiscals abans de triar l’habitatge.

Be, tenint tot això resolt, ara toca buscar vivenda per primera o segona residencia…………., o poder una segona que es convertirà en primera d’aquí uns anys. Perquè…., estarem ja jubilats!!!!!!!.

imatge2

En primer lloc, cal fer un estudi financer-fiscal per veure si la decisió és l’encertada i assegurar-se molt bé de les qüestions fiscals, ja que, aquestes, sovint canvien i, a vegades, cal estar alerta de les diferents opcions, que determinaran la bona gestió del patrimoni. Amb el nostre banc cal comentar les diferents alternatives a l’hora de fer una hipoteca i cal valorar-ne totes les opcions: interès inicial, diferencial, condicions d’amortització…, i tenir present altres qüestions financeres i fiscals abans de decidir-nos per un habitatge.

imatge3

Bé, un cop tinguem tot això resolt, és l’hora de buscar l’habitatge que es convertirà en la nostra primera o segona residència. O potser una segona residència que, amb els anys, esdevindrà la nostra primera perquè estarem jubilats!

És important saber concretar molt l’entorn que ens agrada, quines són les nostres necessitats, els nostres gustos i les característiques de l’habitatge que desitgem. Així com, també, hem de valorar la sortida d’aquest habitatge enfront d’altres per preveure diferents possibilitats. Per això, és recomanable deixar-se aconsellar per professionals. Però, cal que tingueu present, que sou vosaltres els que realment heu de decidir com ha de ser la vostra llar, el seu entorn… En definitiva, el que vulgueu i desitgeu.

Per fi sabem el que volem! Doncs ara és l’hora de fer el disseny interior. Com volem distribuir la llar? Cuina oberta o tancada? Habitacions àmplies o un gran saló?

Com ens sentirem més a gust? Aquesta és la pregunta. Parlem i escollim la distribució que necessitem i, junts, començarem a crear, a poc a poc, la vostra llar. Escollirem els mobles per la casa, descobrirem el vostre estil, la il·luminació idònia, els detalls… Es requereixen hores de dedicació per preveure el que realment ens agrada i necessitem i que, amb el temps, esdevindrà la nostra llar.

p024_1_04

 

 

 

 

Qui som?

 • Assessorament Integral, promotora immobiliària, dissenys a mida i assessoria fiscal.
 • Una empresa amb experiència dins del sector.
 • Una empresa amb una àmplia cartera de projectes.

Com t’ajudem?

 • Desenvolupem junts el teu projecte.
 • Adaptem les teves idees a les necessitats i als pressupostos reals.
 • Ajudem a crear un interiorisme personalitzat i al teu gust.
 • Trobem el pressupost que millor s’adapti a les teves necessitats.
 • Els nostres clients avalen el nostre treball.

Com ho portem a terme? Serveis que contractes amb Assessorament Integral:

 • Obtenim el permís i els tràmits necessaris per iniciar les obres en cada Ajuntament corresponent.
 • Et posem a disposició bons professionals de cada sector (fusteria, construcció, lampisteria…).
 • Utilitzem els materials que millor s’adaptin al projecte i a la normativa vigent.
 • Fem el seguiment de les obres per revisar el treball i l’evolució del projecte.
 • Verifiquem el compliment de la normativa.
 • Verifiquem el compliment de l’obra, dels terminis i dels pagaments.
 • Resolem possibles problemes.
 • Comuniquem constantment l’estat de l’obra al client.
 • Fem el seguiment fiscal, jurídic i burocràtic per poder desgravar en una futura venda.
 • Ens encarreguem de l’alta dels serveis bàsics, així com de les cèl·lules d’habitabilitat.
 • Tramitem i liquidem els impostos corresponents.
 • Tot inclòs en el preu, impostos inclosos.